Termeni si conditii


Iti recomandam sa citesti acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

1. Conditii Generale

(i) UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.

S.C. Fabryo Corporation S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.

Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

(ii) Acest website, care poate fi accesat public la adresa www.renovis.ro, denumit in continuare in acest document "renovis.ro", este un produs al S.C. Fabryo Corporation S.R.L. (denumit in continuare in acest document "Fabryo Corporation"). Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Fabryo, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

(iii) Fabryo Corporation si renovis.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. renovis.ro si Fabryo Corporation nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de renovis.ro.

(iv) Fabryo Corporation, ca editor al site-ului www.renovis.ro, nu va ingradi libertatea de opinie a utilizatorilor, insa isi asuma obligatia de a facilita si pozitia oficiala - obligatoriu publica - ale celor vizati in comentarii. Fabryo Corporation nu va pune sub nicio forma la dispozitia solicitantilor datele personale ale utilizatorilor site-ului - nume reale, adrese de contact sau numere de telefon.

(v)Fabryo Corporation si renovis.ro nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe renovis.ro sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul Fabryo Corporation sau renovis.ro.

Fiecare utilizator al renovis.ro este de acord ca, la cererea Fabryo Corporation, sa exonereze de raspundere renovis.ro si Fabryo Corporation pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

2. Proprietatea intelectuala

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca renovis.ro si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul renovis.ro au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre Fabryo Corporation si alte organizatii si persoane prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a Fabryo Corporation si a altor organizatii sau persoane (dupa caz).

Continutul si designul renovis.ro, precum si orice alt material avand legatura cu renovis.ro trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin Fabryo Corporation si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului renovis.ro fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea Fabryo Corporation. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui renovis.ro sau Fabryo Corporation sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele renovis.ro sau Fabryo Corporation fara aprobarea scrisa prealabila a Fabryo Corporation.

Orice persoana fizica sau juridica poate contacta renovis.ro si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre renovis.ro sau Fabryo Corporation, recunoasteti dreptul deplin, permanent si irevocabil al Fabryo Corporation de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii.

Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca:

- detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective;
- ca aceste informatii sau documente sunt adevarate;
- ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. Fabryo Corporation si renovis.ro nu isi asuma nicio responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.

3. Utilizarea continutului "renovis.ro"

Este interzisa utilizarea renovis.ro si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul renovis.ro in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Fiecare utilizator al renovis.ro accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie niciuna din informatiile prezentate prin intermediul renovis.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru renovis.ro.

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a renovis.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Continutul renovis.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a renovis.ro:

- este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza renovis.ro si nu poate fi transmis in niciun fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
- permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre Fabryo Corporation si renovis.ro si publicate prin intermediul renovis.ro sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de Fabryo Corporation si renovis.ro. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
- nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului renovis.ro. Fac exceptie cazurile in care Fabryo Corporation acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati Fabryo Corporation folosind informatiile afisate in pagina de contact.

Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si documentelor prezentate in cadrul renovis.ro sau sub numele renovis.ro fara acceptul scris prealabil al Fabryo Corporation, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea renovis.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date. Este interzisa utilizarea renovis.ro si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru a imbunatati calitatea altor informatii vandute sau oferite de un utilizator al renovis.ro catre terte parti.

Este interzisa utilizarea numelui renovis.ro si a Fabryo Corporation precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul renovis.ro in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii Fabryo Corporation sau renovis.ro.

Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al Fabryo Corporation.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul