renovis - priceputi in renovari


renovis reprezinta alternativa ideala din proximitate si este singurul lant de magazine din Romania dedicat exclusiv lucrarilor de renovare a locuintei. Astfel, poti gasi intr-un singur loc materialele de care ai nevoie, rapid si simplu, fara dureri de cap.

Conceptul a fost lansat de Fabryo Corporation in luna mai 2011 prin deschiderea in Bucuresti a unui numar de 3 magazine. Extinderea retelei la nivel national s-a facut rapid, renovis fiind prezent in septembrie 2011 cu un numar de 8 magazine in 5 orase: Bucuresti, Brasov, Tg-Mures, Cluj, Bacau si Buzau. In 2012 reteaua urmeaza sa se extinda si in alte orase din Romania.

Categoriile de produse comercializate in magazinele renovis sunt: vopsele lavabile si amorse pentru pereti; lacuri, emailuri si grunduri pentru lemn, metal, zidarie si PVC; tencuieli decorative si primere gleturi si adezivi universali unelte pentru zugravit si reparatii fitinguri si accesorii pentru instalatii echipamente de lucru electrice.

Formatul magazinului este unul modern si prietenos, cu acces direct la rafturile cu produse (sistem auto-servire), plasat in zone cu densitate urbana unde oferim servicii de calitate superioara locuitorilor din proximitate, cum ar fi: consiliere profesionista, parcare si program prelungit, transport marfa, demonstratii de aplicare a produselor, multe oferte promotionale si alte surprize.

Brand-urile savana, INNENWEISS si ROST comercializate in magazinele renovis reprezinta cel mai valoros portofoliu de lacuri si vopsele din Romania, fiind recunoscute si apreciate de catre consumatorii romani pentru calitatea excelenta la preturi accesibile.

Ati hotarat sa va renovati locuinta? Va asteptam sa vizitati reteaua renovis pentru a beneficia de cele mai bune si avantajoase solutii.

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Ghidul mesterului istet

Clubul meseriasilor


CLUBUL MESERIASILOR fabryo a fost fondat pentru a recompensa fidelitatea profesionistilor care aleg produsele noastre si pentru a sprijini dezvoltarea unei comunitati a meseriasilor din domeniu.

Promotii