M-am dus la magazinul renovis cu clientii mei sa-si aleaga culoarea pentru dormitor. Unul dintre vanzatori, Atti, ne-a aratat catalogul si mostrele de culoare de la savana, iar dupa aia a pregatit exact nuanta dorita de clienti. Lucrarea a iesit foarte bine si am fost recomandat prietenilor lor pentru zugravirea unui apartament la primavara.


Dorel Milascon, Targu Mures

Clientii pe care i-am avut la ultima lucrare au dorit sa vina cu mine atunci cand am luat vopseaua lavabila. Vroiau sa vada ca primesc produsul cel mai bun si cu rezultatul cel mai bun pentru banii dati. Eu am grija mereu la calitate asa ca i-am dus in magazinul renovis si am cumparat vopselele de la savana. E si normal! Doar vreau ca rezultatul sa fie cel mai bun! In felul asta oamenii sunt multumiti si ma mai cheama si alta data.


Gerasim Niculai, Brasov

De cand m-am apucat de meseria asta am invatat un lucru: atunci cand gasesti ceva ce merge bine, nu schimba. De-a lungul anilor am tot schimbat vopselele cu care zugraveam, dar in ultima vreme folosesc numai vopsea de la savana. Cand merg cu clientii sa isi aleaga culorile, intru in magazinul renovis si unul din vanzatorii de acolo, un baiat pe nume Daniel (care ma ajuta mereu) prepara fix culoarea pe care o vor ei. De fiecare data!


Tiron Vasile, Brasov

Eu am "intrat" in meseria asta de putin timp si de cateva ori s-a intamplat sa am nevoie de un sfat bun si de incredere. Fiind la inceput, doream ca oamenii care ma chemau sa le zugravesc apartamentul sa fie multumiti si sa ma recomande mai departe. Ajutorul de care am avut nevoie a venit din partea vanzatorilor de la renovis, care mereu au stiut ce sa-mi spuna sa fac si care e produsul cel mai bun pentru fiecare lucrare.


Remus Petrisor Mihalcea, Bucuresti

Cand clientii mei sunt nehotarati in privinta culorilor, ii duc mereu la renovis, unde Alin, vanzatorul de acolo, pe langa faptul ca-i ajuta sa-si aleaga nuanta dorita din sutele de culori pe care le au la dispozitie, prepara si vopseaua colorata pe loc. Iar eu stiu ca de fiecare data cand zugravesc cu vopseaua savana peretele arata foarte bine, clientul este multumit si eu sunt chemat si pentru alte lucrari.


Sandu Baraian, Cluj Napoca

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Ghidul mesterului istet

Clubul meseriasilor


CLUBUL MESERIASILOR fabryo a fost fondat pentru a recompensa fidelitatea profesionistilor care aleg produsele noastre si pentru a sprijini dezvoltarea unei comunitati a meseriasilor din domeniu.

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul