Esti mester? Afla cum te promovezi in cartierul tau!


Exista cateva metode clasice la care poti apela pentru a-ti promova serviciile in zona in care locuiesti.

Cel mai simplu si mai eficient mod ramane in continuare sa faci o lucrare buna! Clientii multumiti te vor recomanda altor oameni in cautare de mesteri. Intr-un alt articol iti vom prezenta ce trebuie sa faci, in plus, pentru a obtine acesta recomandare si a profita la maxim de ea.

In cazul in care vrei sa te asiguri ca te vor recomanda, poti sa le lasi o carte de vizita cu datele tale de contact sau un material de prezentare a serviciilor pe care le oferi. Astfel ai descoperit o alta modalitate simpla de a te promova: materialele de prezentare.

Pe site-ul renovis vei gasi o aplicatie dedicata acestui aspect, unde iti poti crea cu usurinta o carte de vizita personalizata. Tot aici vei gasi instructiunile de folosire a aplicatiei si sfaturi legate de informatiile pe care e recomandat sa le oferi.

La final, mai trebuie doar sa copiezi materialele obtinute pe un memory stick (stick USB) si sa le printezi la un  xerox. Iti vom prezenta intr-un alt articol cum poti folosi aceste materiale pentru a te promova rapid si ieftin, in zona in care locuiesti.

O alta modalitate clasica de promovare este utilizarea anunturilor la mica publicitate. Nu uita ca trebuie sa precizezi zona in care lucrezi si tipul de servicii pe care le oferi.

Si pentru ca vorbeam de mica publicitate, o alta cale prin care iti poti vinde serviciile este utilizarea panourilor de mica publicitate din magazinele de materiale de constructii. Aceste spatii au fost create special pentru a face legatura dintre cererea de servicii si oferta de servicii de renovare. Poti fi sigur ca daca au ajuns intr-un astfel de magazin, oamenii care te vor contacta au nevoie rapid de serviciile tale.

Vei gasi si in magazinele renovis o astfel de zona de promovare, dar pastrarea informatiilor tale pe ea depinde si de reactiile clientilor la serviciile pe care le oferi. Probabil ca stii si tu deja ca o vorba buna ajunge la 5 oameni, in timp ce o recomandare negativa ajunge la cel putin 20!

In cazul tuturor acestor modalitati de promovare, nu uita sa precizezi nivelul de experienta si posibilitatea de a oferi recomandari ale altor clienti multumiti. Ca sa fii sigur ca vei obtine rezultate pozitive, poti oferi, in plus, sfaturi gratuite potentialilor clienti si estimari rapide de pret pentru proiectul propus.

Pentru a-ti promova serviciile e important, de asemenea, sa pastrezi legatura cu alti meseriasi. Ei iti pot recomanda proiecte sau iti pot aduce clienti noi cunoscand tipul de servicii pe care le oferi.

Pentru a te promova, mai ai la dispozitie si organizatiile profesionale sau programele sustinute de stat. O organizatie pe care ti-o recomandam este CLUBUL MESERIASILOR fabryo. Participarea la intalnirile lor iti va permite sa cunosti si alti mesteri, sa inveti cum sa utilizezi mai bine produsele de la Fabryo Corporation si la final, sa obtii mai multi clienti.

In articolele urmatoare iti vom prezenta ce poti face pentru a-ti promova serviciile pe internet.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Ghidul mesterului istet

Clubul meseriasilor


CLUBUL MESERIASILOR fabryo a fost fondat pentru a recompensa fidelitatea profesionistilor care aleg produsele noastre si pentru a sprijini dezvoltarea unei comunitati a meseriasilor din domeniu.

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul