Pregatirea si protejarea spatiului de lucru - aplicarea stratului decorativ pe suport de lemn


Lemnul este un suport natural deosebit de frumos pe care merita si poti sa il decorezi si sa il protejezi.

In cele ce urmeaza Clubul Meseriasilor Fabryo iti da o mana de ajutor in finisarea decorativa si de protectie a elementelor si constructiilor din lemn masiv, exploatate suprateran la interior sau la exterior, ca de exemplu: usi si tocuri de usi, ferestre si tocuri de ferestre, obloane, lambriuri, sageacuri, pergole, garduri, mobilier de gradina, casute din lemn, cabane si similare.

Pregatirea spatiului de lucru
Inainte de a te apuca de lucru este foarte important sa faci curatenie. Murdaria si in special praful se asaza pe pelicula inca neuscata afectand, astfel, calitatea si aspectul acesteia.

Protejarea spatiului de lucru
La lucrarile interioare de vopsitorie sau lacuire iti recomandam sa aplici ultimul strat numai dupa ce ai terminat complet zugravelile si inainte de a finisa pardoselile (prin raschetare, slefuire, lacuire), luand masuri de protejare contra murdaririi pardoselii.

Merita sa acorzi putin timp acestei activitati care necesita o trusa simpla pentru protejareDe acest efort te vei bucura la sfarsitul lucrarii, cand vei munci mai putin la curatenia finala, nu vei fi stricat nimic si cu siguranta iti vei impresiona clientul cu grija ta pentru bunurile sale.


Produse recomandate

Lame cutter

Pentru detalii despre acest produs va asteptam in cel mai apropiat magazin renovis...

Citeste mai mult

Cutter

Pentru detalii despre acest produs va asteptam in cel mai apropiat magazin renovis...

Citeste mai mult

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Ghidul mesterului istet

Clubul meseriasilor


CLUBUL MESERIASILOR fabryo a fost fondat pentru a recompensa fidelitatea profesionistilor care aleg produsele noastre si pentru a sprijini dezvoltarea unei comunitati a meseriasilor din domeniu.

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul