Consultanţă credite persoane fiziceFiecare dintre noi avem diverse proiecte personale pentru a căror împlinire trebuie să dedicăm timp, energie şi nu în ultimă instanţă bani. Toate aceste resurse sunt limitate şi/sau nu sunt întotdeauna la dispoziţia noastră.

În cazul banilor, există posibilitatea de a lua un credit, dar adesea alegerea variantei potrivite din multitudinea de oferte este un proces care necesită timp şi energie suplimentară.

Apelând la un consultant de credite KIWI Finance, poţi economisi timp simplificând în acelaşi timp alegerea creditului potrivit.

Principalele tale beneficii:

  • Economia de timp
  • Fără drumuri la bănci sau ore nesfârşite petrecute pe Internet pentru a afla informaţiile necesare identificării creditului potrivit.
  • Consultanţii KIWI Finance te scutesc de drumurile inutile la bancă cu urmărirea dosarului de creditare.
  • Simplificarea alegerii
  • Consultanţii noştri sunt pregătiţi să identifice în oferta complexă de credite de pe piaţa bancară soluţia de creditare optimă pentru profilul şi nevoile tale de finanţare.
  • Consultanţii noştri te ajută să întocmeşti dosarul de credit, îl depun la bancă, îl urmăresc şi îl susţin în procesul de aprobare, până la momentul în care intri în posesia banilor.

Pentru mai multe informaţii, vizitează site-ul Kiwi Finance sau întreabă direct un consultant.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul