Cea mai simplă cale de a obţine un creditVrei să îţi renovezi locuinţa sau să îţi construieşti una nouă, să îţi amenajezi terasa pentru momentele tale de relaxare sau pur şi simplu vrei să ai bani la îndemână? KIWI Finance te susţine în tot ceea ce îţi propui să faci.

Te aşteptăm la sediul nostru unde îţi vom pune la dispoziţie o echipă de specialişti în domeniu, care se vor ocupa de tine personal. Sau mai simplu, aplică online aici şi un consultant KIWI Finance te va contacta în cel mai scurt timp.

Consultanţii KIWI Finance te ajută să îţi finanţezi visele prin credite de nevoi personale, nevoi personale cu ipotecă, imobiliare/ipotecare, carduri de credit. Pentru toate aceste produse beneficiezi de consultanţa juridică gratuită. În plus, prin colaborările cu furnizorii de servicii conexe celor bancare, evaluatori, notari, agenţi imobiliari, dezvoltatori, ai acces la toate aceste servicii şi produse prin intermediul consultantului KIWI Finance, care te îndrumă spre cele mai bune soluţii adaptate nevoilor tale curente.

Sfatul KIWI Finance: Diminuează-ţi ratele lunare şi obţine sume suplimentare de bani

Consolidarea datoriilor prin schimbarea tipului de credit reprezintă o soluţie câştigătoare în momentul în care intervine o nevoie suplimentară de finanţare şi gradul de îndatorare nu mai permite încadrarea la un nou credit. Principalele avantaje sunt o singură rată mai mică cu până la 50%, relaxarea datoriilor lunare şi scăderea gradului de îndatorare ca procent din venitul familiei.

Nu este deloc greu să faci acest lucru dacă apelezi la consultantul tău de credite, care te va îndruma corect spre produsul de creditare potrivit nevoilor tale. Consultantul financiar îţi poate oferi o soluţie personalizată, te ajută cu întocmirea dosarului de credit, susţine dosarul în faţa băncii şi îţi asigură suportul până la utilizarea creditului.

Pentru mai multe informaţii, vizitează site-ul Kiwi Finance sau întreabă direct un consultant.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul