Doream de mult sa imi renovez apartamentul, insa ma speria munca si faptul ca nu stiam ce produse sa folosesc. Asta pana cand am intrat, pentru prima oara, la renovis. A fost o surpriza placuta! Am fost "luat in primire" de o domnisoara draguta, pe nume Dana, care a inteles rapid ce imi doream, recomandandu-mi produsele savana potrivite nevoilor mele si in plus m-a ajutat cu sfaturi tare utile, astfel ca pana la urma renovarea apartamentului meu a fost mult mai simpla decat mi-am inchipuit.


Attila Jozsef Horgas, Targu Mures

Intotdeauna am avut probleme cu mucegaiul din baie. Orice incercam, functiona o vreme si apoi mucegaiul aparea iar. Solutia am gasit-o la renovis. Daniel, vanzatorul de acolo, mi-a recomandat sistemul antimucegai de la savana si, in afara de asta, mi-a explicat si exact cum sa procedez. Acum in baia mea nu mai este urma de mucegai. In plus de asta vopseaua arata exceptional pe perete.


Farkas Zsolt, Brasov

Eu sunt genul de om caruia ii place sa schimbe mereu cate ceva in casa. Imi place mult senzatia de proaspat si curat pe care ti-o da un perete zugravit intr-o culoare noua. Parca se schimba toata camera. Asa ca atunci cand am vrut sa schimb culoarea peretilor din sufragerie am apelat la Attila, unul dintre vanzatorii de la magazinul renovis. Eu sunt client vechi si stiam ca o sa primesc, ca de fiecare data, pe langa sfaturi avizate, vopseaua colorata exact in nuanta pe care mi-o doream.


Gheorghe Radu-Marian, Brasov

Venise vremea sa vopsesc patutul fetitei mele, insa tot timpul amanam pentru ca nu gaseam nimic care sa ma convinga. Avand copii mici era foarte important sa folosesc ceva care sa nu miroasa puternic si sa se usuce rapid. La un moment dat, indemnat de unul dintre prietenii mei, am intrat in magazinul renovis. Dupa o scurta discutie cu vanzatorul, am gasit produsul perfect. Emailul acrilic lpe baza de apa de la savana recomandat de Daniel a facut exact ce promitea: uscare rapida si fara miros. Unde mai pui ca patutul arata acum mai bine decat atunci cand l-am cumparat!


Derzsi Alpar, Brasov

Niciodata nu mi-a placut cum aratau peretii din bucatarie la timp relativ scurt de la fiecare zugraveala. Din cauza aburilor si umiditatii, orice incercam, rezultatul era acelasi: mucegai si vopsea scorojita. Prietena mea, care a avut multa vreme aceeasi problema, mi-a zis sa vorbesc cu cei de la renovis. Vanzatorul de acolo mi-a recomandat sa folosesc lavabila pentru baie si bucatarie de la savana. Acum bucataria mea e frumoasa si, dupa destula vreme de la renovare, mucegaiul nu si-a mai facut aparitia. Multumesc, Marcel!


Stan Liliana, Bacau

Prima renovare a apartamentului meu a fost la inceput un adevarat calvar. N-aveam experienta si nu stiam exact in ce ordine trebuie facute lucrurile, dar mai ales ce materiale sa folosesc astfel incat rezultatul sa fie cel dorit. Asta, pana cand am intrat in magazinul renovis ca sa-mi caut o vopsea lavabila. Vanzatorul de acolo, un baiat amabil pe nume Alin, mi-a recomandat cele mai bune produse pentru zugravit si mi-a dat si o serie de sfaturi extrem de utile, astfel incat la final apartamentul a iesit exact cum mi-am dorit.


Georgeta Turean, Cluj Napoca

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul