MESTER-ESTI - Episodul 10A sosit timpul ca cei 2 protagonisti, Ana si Florin, sa se descurce pe cont propriu, sub supravegherea stricta a profesionistilor MESTER-ESTI. In acest episod vor avea de renovat un apartament intreg, astfel incat acesta sa fie gata pentru a fi locuit.

Cei doi vor incepe cu bucataria, pe care trebuie sa o utileze complet, asa ca merg direct la magazin, de unde achizitioneaza mobilierul, iar Ana iti arata ce pasi trebuie sa urmezi pentru montarea acestuia.

Pentru nivelarea pardoselii din bucatarie, Ana are la dispozitie sapa autonivelanta, amorsa, mixerul pentru sapa autonivelanta si rola de dezaerare, urmand sa arate cum sa te folosesti de toate aceste materiale.

Urmeaza vopsirea camerei de zi cu vopsea lavabila colorata, pentru interior, iar Florin si Ana iti arata ce si cum trebuie sa folosesti pentru ca lucrarea sa fie una de nota 10, fara a murdari alte suprafete din incapere: de la demontarea prizelor si lampilor si protejarea lor, pana la izolarea podelei si aplicarea amorsei.

In ultima parte a episodului, Ana iti spune ce pasi trebuie sa urmezi atunci cand vrei sa montezi o oglinda pe perete.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul