MESTER-ESTI - Episodul 9Ne intoarcem in oras si ne oprim la un magazin renovis abia deschis, in care specialistii de acolo ne expilca ce putem gasi in magazinul specializat in renovari si care sunt avantajele acestuia.

Ana si Florin pornesc la cumparaturi pentru a se pregati de iarna: polistiren, plasa de armare, gletiera pentru aplicarea adezivului, drisca pentru aplicarea tencuielii decorative structurate- toate pentru izolarea termica a apartamentului, care iti va aduce facturi mai mici la iarna.

Meseriasii profesionisti de la MESTER-ESTI iti arata toti pasii pe care trebui sa-i urmezi pentru o termoizolare rezistenta si de calitate: de la lipirea polistirenului si montarea plasei de armare pana la aplicarea adezivului sau a stratului de finisare: vopsea decorativa structurata Acvastop.

La final, Florin si Ana iti vor arata cum poti reconditiona o banca de lemn, prin decorarea acesteia chiar in casa: grundul (atat cel pentru lemn, cat si cel pentru metal) si lazura pe baza de apa nu au miros neplacut si nu contin solventi.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul