MESTER-ESTI - Episodul 8Lucrarile incepute la Nea Nelu si tanti Nina in episoadele 6 si 7 vor fi finalizate in acest episod. Dupa ce am consolidat peretele si am aplicat tinci, este timpul ca echipa noastra sa si aplice primer pentru tencuieli si vopsele decorative, impreuna cu vopseaua decorativa structurata. Nu uitati ca primerul se aplica in aceeasi nuanta cu vopseaua decorativa structurata! Si, pentru ca Nea Nelu sa nu astepte prea mult sa terminam lucrarea, am chemat toata echipa de filmare in ajutor.

Ana it va arata nu doar cum sa vopsesti o usa din lemn cu email acrilic, ci si cum sa pregatesti suportul pentru vopsire, inclusiv grunduirea lemnului. Intre timp, Florin va incerca sa repare glaful (pervazul) unei ferestre, cu masa de spaclu.

Nu in ultimul rand, regizorul nostru ne ajuta sa schimbam usa veche, care nu se mai potrivea si sa o montam pe cea noua. Iar la final cei 2 protagonisti principali ai emisiunii vor construi si monta casute pentru pasari.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul