MESTER-ESTI - Episodul 3A venit in sfarsit primavara, dupa o iarna grea care si-a lasat amprenta si pe mobilierul de gradina. Lemnul este un suport natural deosebit de frumos care merita sa il decorezi si sa il protejezi.

In acest episoda vei afla cateva lucuri care sa te ajute sa dai mobilierului din gradina stralucirea si prospetimea initiala.

Inainte de a te apuca de lucru este foarte important sa faci curatenie. Dupa ce ai terminat curatenia, iti vom explica ce trebuie sa faci pentru a pregati suprafata lemnoasa si care sunt pasii de urmat pentru lacuire, foarte importanti pentru o lucrare reusita.

Si produsele de ingrijire a lemnului se folosesc in sistem (grund pentru lemn si lac pentru lemn), dupa cum vei vedea. Iti vom arata si care sunt cele mai potrivite unelte pentru aplicarea lacului de lemn, cum sa le folosesti si cum sa aplici lacul, in culoarea dorita.

La final, cateva sfaturi din partea specialistului nostru si ilustrarea aplicarii corecte a lacului pe un foisor de lemn.Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul