Ai nevoie de ajutorul mesterilor? La ce trebuie sa fii atentO renovare este un proces costisitor si de durata, iar in cazul in care alegi sa lucrezi cu o echipa de mesteri, la procesul in sine se adauga supravegherea si responsabilizarea lor. Prin urmare, ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca lucreaza eficient?

In primul rand, iti recomandam sa urmaresti activitatea echipei pe care ai angajat-o folosind lista de activitati din articolul 8 pasi esentiali pentru o renovare de nota 10. Aceasta lista are rolul de a te orienta in desfasurarea si ordinea etapelor unei renovari.

De asemenea, te sfatuim sa intrebi mesterii de fiecare data cand ai o nelamurire si sa ceri explicatii pentru felul in care se desfasoara fiecare operatiune.

Iti mai putem oferi si alte sfaturi nascute din ani de experienta:

  • Inainte de a incepe renovarea, evalueaza starea instalatiilor sanitare, electrice si de incalzire cu ajutorul personalului specializat; noteaza ce e in buna stare de functionare si ce trebuie reparat;
  • Incearca, pe cat posibil, sa angajezi un mester pentru fiecare etapa; de cele mai multe ori echipele complete sunt angajate in mai multe lucrari in acelasi timp si vor parasi rand pe rand santierul, lasandu-te cu lucrarile in aer;
  • Asigura-te ca mesterii au inteles clar ce iti doresti si stabileste in scris ceea ce s-a discutat;
  • Cumpara materialele de unul singur, din magazinele recunoscute; mesterii iti pot propune diferite "combinatii" care iti vor aduce un pret mai mic, dar nu iti vor garanta calitatea produselor;

Chiar si dupa ce lucrarea s-a incheiat mai sunt cateva detalii de urmarit. Iti vom prezenta intr-un alt articol ce trebuie sa urmaresti atunci cand receptionezi o lucrare. La final, e vorba de casa ta si banii tai, merita sa investesti timp si atentie!


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul