Cum transporti materialele necesare unei renovari?Pentru ca lucrarile sa decurga intr-o ordine fireasca atunci cand renovezi, e important sa stii de la inceput cum vor fi transportate materialele de care ai nevoie si unde le poti depozita. In plus, pentru sanatatea ta este bine sa te informezi in privinta conditiilor de aplicare caracteristice fiecarui material. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii:

  • Majoritatea magazinelor mari de bricolaj ofera transport gratuit pentru materiale de constructie; renovis nu face exceptie de la aceasta regula;
  • In cazul in care alegi sa transporti singur materialele de care ai nevoie, iti recomandam sa transporti si sa depozitezi stratul de fond (primer-ul), tencuielile si vopselele decorative in ambalajul original inchis etans, neexpus la intemperii, radiatii solare sau alte surse de caldura si sa le depozitezi in spatii inchise, la temperaturi intre 5 ┼či 30°C
  • Atunci cand depozitezi la exterior materialele achizitionate, nu uita ca la temperaturi sub 5°C exista riscul de depreciere a acestora, prin inghet.

In cazul in care, in timpul transportului sau depozitarii, au loc accidente neplacute cum ar fi scurgerile de vopsea, se impune sa te opresti si sa absorbi scurgerea produsului cu nisip sau pamant si apoi sa colectezi totul intr-un vas  etichetat "deseuri". La final, curata bine zona patata cu multa apa si aeriseste temeinic spatiul.

Pentru aceasta tema si renovare in general, alte surse importante de informare si de inspiratie sunt revistele de specialitate. In plus, in magazinele renovis vei gasi intotdeauna specialisti dornici sa te ajute si sa te sfatuiasca.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul