De ce unelte ai nevoie cand te pregatesti sa renoveziInainte de a incepe renovarea unei camere sau a unui apartament este foarte important sa stabilesti din start etapele proiectului si sa iti faci un program precis de esalonare a lucrarilor.

Tot acum e si momentul potrivit sa achizitionezi materialele si uneltele necesare renovarii, pentru a evita prelungirea inutila a duratei lucrarii.

In continuare, intr-un scurt indrumar, iti vom prezenta uneltele esentiale de care ai nevoie pentru aplicarea amorsei si a vopselelor lavabile. De asemenea, vom mentiona si tipul de suprafete pentru care pot fi folosite aceste unelte.

 • Trafaletul cu rola din bumbac de 10 cm/18 cm/25 cm, cu fir de lungime de 10 mm
  Poate fi folosit pentru aplicarea manuala a amorsei si a vopselelor lavabile; pentru spatiile impartite in incaperi cu suprafete standard se pot folosi pensule si/ sau trafaleti pentru colturi si spatii inguste 

unelte

 • Echipamente de lucru
  unelte

 

 • Pensula
  Pentru o repartizare cat mai omogena a amorsei si a vopselei lavabile, iti recomandam sa utilizezi pensule cu fire din par natural. Inainte de utilizare trebuie sa speli pensula cu apa si sa o scurgi bine.
 • Rola
  Pentru aplicarea amorsei si a vopselei lavabile, iti recomandam sa utilizezi trafaleti cu role cu fir din bumbac deoarece au un randament mai bun, se pot refolosi si nu pierd peri in timpul utilizarii.
  Lungimea firului de pe rola este si ea importanta. Rolele cu firul de 10 mm sunt cele mai bune pentru suprafete netede, in timp ce rolele cu firul lung de la 12 mm la 18 mm sunt utilizate pentru zidaria bruta.
  Nu uita ca, inainte de utilizare, trebuie sa speli rola cu apa si sa o storci
 • Pompa airless
  Este folosita pentru a aplica mecanizat amorsa si vopseaua lavabila cu ajutorul unui pistol de pulverizare fara aer; folosirea ei este recomandata pentru spatii deschise de peste 300 mp.

Daca dimensiunea lucrarii tale necesita un pistol de pulverizare fara aer, fa un efort si alege unul de calitate foarte buna. Vei fi multumit de vopsirea rapida, uniforma si fara dungi inestetice. In plus, are durata de viata mai mare si, date fiind performantele demonstrate, te poti baza pe el.

Pentru protectie in timpul desfasurarii lucrarilor, ai nevoie de:

echipament


Pentru mai multe informatii si recomandari de la specialistii renovis, te asteptam in magazinele noastre. Vei descoperi o oferta completa de unelte esentiale pentru o renovare si personal instruit sa te ajute in alegerea celor mai potrivite unelte pentru lucrarea pe care o planuiesti.


Produse recomandate

Ruleta

Masurarea peretilor, ferestrelor etc....

Citeste mai mult

Tava vopsea

Inmuierea trafaletului si intinderea uniforma a vopselei pe acesta...

Citeste mai mult

Rola velur

Rola pentru aplicarea vopselelor alchidice...

Citeste mai mult

Salopeta savana

salopeta de lucru...

Citeste mai mult

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


 • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
 • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
 • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul