Cum iti protejezi mobila? Pregatirea camerei pentru vopsirea peretilor.Vorbim de multe ori despre lucruri bine facute sau facute cu cap. Atunci cand te pregatesti sa renovezi, iti recomandam sa urmaresti cu atentie ordinea de efectuare a lucrarilor si sa nu sari niciun pas. Respectarea acestor etape te va scuti de eforturi suplimentare si iti va permite, la sfarsitul lucrarii, sa te mandresti cu rezultatele obtinute.

Astfel, inainte de a incepe renovarea unei camere este important sa o pregatesti corespunzator pentru vopsire. In cazul in care camera este mobilata poti transporta mobila usoara in alta camera. Cu aceasta ocazie poti decide ce obiecte de mobilier vor ramane dupa renovare si ce obiecte vor fi donate sau aruncate.

Aduna piesele mari de mobilier (patul, dulapurile, biblioteca) in mijlocul camerei pe care o renovezi si inveleste-le in folii mari de plastic pentru a le proteja de stropii de amorsa si vopsea.

Muta aparatele electronice din incapere si aplica peste prize si intrerupatoare o banda adeziva din hartie. Daca vrei sa inlocuiesti prizele si intrerupatoarele, acum e momentul sa le demontezi.

Inainte de a incepe treaba, nu uita sa acoperi caloriferul, aparatul de aer conditionat si sa demontezi corpurile de iluminat prinse in perete. E nevoie sa le demontezi pentru a putea vopsi uniform tot spatiul. Cand demontezi corpurile de iluminat, izoleaza firele cu banda izolanta.

Pentru a-ti face viata mai usoara la curatenia finala, protejeaza cu folie de protectie fixata cu banda adeziva din hartie, ferestrele, usile si tamplaria. E bine sa nu uiti acest pas mai ales atunci cand renovezi de unul singur, pentru ca, la inceput iti va fi greu sa lucrezi fara sa atingi suprafetele din jur.

De asemenea, este indicat sa acoperi podeaua in totalitate cu folie de protectie si sa o prinzi de marginea peretelui cu o banda adeziva  din hartie. Cu cat mai multe suprafete sunt protejate si acoperite cu atat mai putin efort vei depune la curatenia finala.


Produse recomandate

Cutter

Pentru detalii despre acest produs va asteptam in cel mai apropiat magazin renovis...

Citeste mai mult

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul