Cand si in ce conditii se aplica amorsaDupa gletuirea si curatarea suprafetei de renovat, se poate aplica amorsa. Aplicarea amorsei de perete reduce consumul de vopsea si asigura aderenta vopselei la perete.

Amorsa este ideala pentru etapa premergatoare vopsirii suprafetelor gletuite sau tencuite, a placilor de gips carton sau a suprafetelor deja acoperite cu vopsea lavabila.

CLUBUL MESERIASILOR fabryo iti recomanda ce tip de amorsa sa alegi, in functie de problema pe care o ai de rezolvat si tipul de suprafata pe care lucrezi:


Astfel:

  • Pentru suprafetele vechi, suprafetele noi poroase si suprafetele expuse la condens si mucegai, iti recomandam savana amorsa pentru pereti cu rezistenta la mucegai pentru ca acest produs patrunde in adancime, inchide porii peretelui si previne aparitia mucegaiului;
  • Pentru suprafetele noi neporoase, iti recomandam ROST amorsa pentru ca acest produs inchide porozitatile de suprafata si are un grad mare de acoperire;
  • Pentru suprafetele cu risc de aparitie a petelor si pentru situatiile in care vrei sa reduci timpul de asteptare pentru maturarea lucrarilor proaspete (betoane, mortare, tencuieli, gleturi, stratul de finisaj al termosistemului), iti recomandam savana amorsa pentru lucrari rapide, pentru ca acest produs previne aparitia petelor albe la suprafata;

Dupa ce ai aplicat amorsa potrivita, poti trece la urmatorul pas: aplicarea vopselei lavabile. Speram ca ai reusit intr-adevar sa pregatesti perfect peretele, pentru ca doar astfel lucrarea ta va avea un aspect perfect neted si va rezista in timp.


Produse recomandate

savana amorsa pentru pereti, cu rezistenta la mucegai

Pregatirea suporturilor noi si poroase sau vechi (de tip tencuieli minerale, gletu...

Citeste mai mult

ROST AMORSA CONCENTRAT

Amorsarea suprafetelor de constructii noi (beton, caramida, tencuieli, gleturi de ...

Citeste mai mult

Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul