MESTER-ESTI - Episodul 11In acest episod ii lasam pe adevaratii mesteri sa rascheteze parchetul si sa-l chituiasca, pregatind-ul, astfel, pentru pasul urmator: aplicarea lacului pentru parchet, pe baza de apa, cu efect anti-alunecare. Ana si Florin ne vor arata cum se aplica acest produs si ne vor vorbi despre avantajele sale.

Ana reia lucrul la pardoseala pe care a aplicat sapa autonivelanta in episodul anterior. Pentru acest lucru, dar si pentru mai tarziu, are nevoie si de scule, iar consultantii din magazin ii vor spune exact de ce are nevoie, in functie de utilizarea fiecareia.

Vom ajunge in baie, spatiul cel mai expus la umiditate si mucegai dintr-o locuinta, iar Florin iti arata ce trebuie sa faci ca sa scapi de mucegai, prin folosirea sistemului antimucegai, dupa care, impreuna cu Ana va monta si corpurile de mobilier de baie.

In ultima parte a episodului ne intoarcem la bucatarie, unde Ana iti arata cum se monteaza o chiuveta, iar Florin, plita electrica, precum si racordurile celor doua.


Consilier renovis

Ai intrebari despre renovarea casei?

Newsletter

Lasa-ne adresa ta de mail in casuta de mai jos si vei primi in fiecare luna informatiile de care ai nevoie pentru a finaliza cu succes orice renovare!


  • Afli ultimele noutati, idei si sfaturi de design si redecorare
  • Descoperi cele mai noi produse si cum pot fi utilizate eficient
  • Beneficiezi de promotii si oferte speciale

Adresa ta de email

Promotii
magazinul de langa tine


Stii deja ce trebuie sa cumperi?
Te asteptam in cel mai apropiat magazin renovis!


Alege judetul